Sæt trumf på forførelsen med fræk kropsudsmykning

15 februar 2019 Astrid Pedersen
Sæt trumf på forførelsen med fræk kropsudsmykning

Du kender sikkert de berømte tassels – eller kvaster – som danserinder i strip tease klubber ofte sætter på brystvorterne. Tassels er smarte, fordi de dækker brystvorterne (som i visse lande er ulovlige at vise frem) samtidig med at de gør det på en pikant og forførende måde. Således er tassels gået hen og blevet den mest populære form for erotisk kropsudsmykning uden for stripper scenen.

Fræk kropsudsmykning til dine bryster

Hvis du ønsker at gøre stripperen kunsten efter, er det faktisk ikke så svært. De færreste tassels – eller anden form for sexet kropsudsmykning – kræver klemmer eller andre slags smertefuld montering (med mindre du selvfølgelig kan lide det på den måde). Kropsudsmykning, som du kan købe på markedet i dag, fastgøres let til kroppen med skånsom tape, og det gør ikke ondt at fjerne det igen. Du kan få forskelligevarianter af nipple covers, som er et andet ord for kropsudsmykning til bryster. Der er de før nævnte kvaster og tassels, som er utroligt forførende, og som fremhæver dine mest feminine sider.

Til den hårdere brug – for eksempel BDSM )Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme) – kan du vælge de mere rå krydser, som klæbes hen over brystvorten, og på én gang signalerer forbudt territorium og markerer området hvor skatten ligger begravet. Du kan også få nipple covers i forskellige smukke og dekorative udformninger som for eksempel is krystaller, blomster, eller kalejdoskopiske former. Her tjener kropsudsmykningen primært et æstetisk formål, og kan få dig til at føle dig særdeles smuk og feminin.

Braletten – den frækkeste BH

En bralette er ikke en BH i begrebets almindelige forstand, idet den ikke rigtig holder noget på plads – tvært imod. Med en bralette kan du fremhæve dine bryster på en sensuel måde, som ikke overlader det helt store til fantasien. Se hele udvalget af kropsudsmykning på love-lingeri.dk